Produk Bahan Peledak Utama J-Spato JS-734S Akrilik Berkualitas Tinggi Kanthi Bathtub Modern Indoor

Katrangan singkat:

  • Nomer Model: JS-734S
  • Acara sing ditrapake: Hotel, Penginapan, Kamar Mandi Keluarga
  • Ukuran: 1500*850*580/1700*970*580 (stackable)
  • Bahan: Akrilik
  • Gaya: Modern, Mewah

 


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

pd-1

JS-734 minangka bathtub berkapasitas gedhe sing cocog banget kanggo wong sing butuh istirahat.Nerangake ing rong ukuran, 1500 milimeter lan 1700 milimeter.Kita uga wis ngembangake kemasan tumpukan anyar, sing ora mung produk anyar nanging uga bisa ditingkatake menyang mode paling apik kanthi siji klik.Bathtub iki nggunakake bahan akrilik berkualitas tinggi, nduweni tampilan putih, lan nduweni permukaan sing mulus lan tanpa cacat.Yen sampeyan nggoleki bathtub sing nggawe sampeyan rumangsa mewah sajrone istirahat sing larang regane, bathtub iki lan seri produk jedhing mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan.

Ing kamar mandi apa wae, desain bathtub iki dirancang kanggo nggawe fokus visual sing kuwat.Wis macem-macem gaya kanggo milih saka, njupuk inti saka tradisi uga modernitas lan subtle gaya modern.Yen sampeyan pengin nambah sawetara unsur modern lan nengsemake kanggo jedhing, bathtub iki mesthi pilihan apik.

Bathtub iki uga nggunakake desain unik sing nambah keagungan lan swasana romantis.Wetenge jembar, sing bisa luwih nyenengake awak lan nggawe sampeyan luwih nyaman.Apa sampeyan nggoleki cara sing nyenengake kanggo ngendhokke awak lan pikiran, utawa pengin nikmati pengalaman meditasi sing sampurna, bathtub iki bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

Kajaba iku, kemasan sing ditumpuk saka bathtub iki nambah penak.Kanthi upgrade siji klik, sampeyan bisa entuk efek panggunaan sing paling apik tanpa gaweyan.Bahan-bahan berkualitas tinggi sing digunakake mesthekake yen bisa njaga keanggunan lan keagungan ing mangsa ngarep.

Sakabèhé, bathtub 734 iki minangka bathtub populer sing cocog kanggo konsumen sing pengin entuk pengalaman sing berkualitas nalika istirahat.Desain tampilan lan kapasitas gedhe ndadekake fokus visual sing kuat ing suite jedhing lan cocok kanggo gaya jedhing apa wae.Yen sampeyan nggoleki bathtub sing fungsine apik, katon apik, lan nyaman digunakake, mula sampeyan ora bakal kejawab 734.

Detail Produk

Gaya bebas
Digawe saka akrilik
Dibangun ing pigura dhukungan baja
Kaki sing bisa diatur dhewe
kanthi utawa tanpa kebanjiran
bathtub acrylic freestanding modern njero ruangan
Kapasitas Isi: 230L

Pilihan liyane

liyane1
liyane2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita