Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

J-Spato iku sawijining perusahaan sanitary ware dumunung ing Lake West ayu ing Hangzhou, diadegaké ing 2019. We fokus ing bathtub pijet mewah, kamar padusan uap lan lemari jedhing.Kanthi évolusi lan syarat pelanggan, Saiki J-spato ora mung pemilik saka loro pabrik kang wis 25.000 Sq.m lan luwih saka 85 karyawan, nanging uga duwe supplier apik banget kanggo produk relatif liyane kayata kran banyu jedhing lan aksesoris jedhing.Minangka panyedhiya solusi siji-mandeg, kita ora mung nyedhiyani produk, nanging uga nyedhiyani sawetara lengkap layanan kayata desain produk, openning jamur lan njupuk gambar produk.Produk kita didol ing saindenging jagad kalebu Kanada, AS, Jerman, Prancis, Italia, Polandia, Selandia Baru lan Australia lan liya-liyane.

Sq.m
+
Karyawan
pabrik1
pabrik

Pelanggan layanan kita kalebu akeh perusahaan kondhang, kayata homedepot, wayfair, lan sapiturute. Ing wektu sing padha, kita uga nyedhiyakake layanan kanggo akeh pedagang lan pedagang online.Kita wis nglumpukake pengalaman 17 taun ing industri iki lan ditampa kanthi apik dening para pelanggan.Kompetensi inti kita dumunung ing komitmen kita marang para pelanggan.Anggota tim kita minangka profesional sing berpengalaman lan trampil.Kita nggunakake teknologi lan pengerjaan paling canggih kanggo ngasilake produk sing berkualitas tinggi lan menehi solusi sing dipercaya kanggo para pelanggan.

Misi Kita

Misi kita yaiku ngluwihi pangarepan pelanggan lan terus nambah produk lan layanan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing terus-terusan.Visi perusahaan kita yaiku dadi pemasok utama ing industri produk jedhing.Kita wis entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan kanthi produk sing apik lan kualitas layanan sing apik.Kanthi usaha kita, produk kita dilengkapi CUPC, CE lan sertifikasi kualitas liyane.We mbayar manungsa waé kanggo saben rinci lan setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk jedhing kualitas paling dhuwur.Saben taun, Kita tetep mbukak cetakan anyar kanggo Bathtub Pijet, Kamar Pancuran Uap, lan lemari jedhing, saben taun, jumlah Penjualan kita mundhak, lan saben taun, kita nambah akeh pelanggan lan dadi kanca sing apik banget, adhedhasar kasebut. , J-Spato duwe kapercayan sing kuat yen kita bisa dadi pemasok jedhing lan mitra bisnis sing apik banget.

Saiki, J-Spato isih enom, kita isih nggawe kemajuan, lan kita isih ngarep-arep bisa tuwuh bebarengan karo klien kita, amarga ing pikiran kita "ora bisnis cilik banget, ora masalah gedhe banget".