Produk Bahan Peledak Utama J-Spato js-715B Akrilik Berkualitas Tinggi Dengan Bathtub Berdiri Bebas

Katrangan singkat:

  • Nomer Model: JS-715B
  • Acara sing ditrapake: Hotel, Penginapan, Kamar Mandi Keluarga
  • ukuran:1195*700*580/1350*750*580/1400*750*5801500*750*580(Bisa ditumpuk)1600*750*580(Bisa ditumpuk)1700*800*580(Bisa ditumpuk)
  • Bahan: Akrilik
  • Gaya: Modern, Mewah

 


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

J-Spato--2023-Produk-Explosive-Utama--Js-715bs-Kualitas-High-Acrylic-With-Freestanding-Bathtub

Bathtub akrilik JS-715 dirancang kanggo sing duwe omah sing ngormati kenyamanan, kesederhanaan lan fungsionalitas ing jedhing.Salah sawijining fitur unik saka bathtub iki yaiku bahan akrilik berkualitas tinggi sing digunakake ing konstruksi.Dibandhingake karo bahan akrilik standar, JS-715 luwih kuat lan awet, njamin umure dawa.Iki tegese bathtub njanjeni umur dawa, menehi layanan pirang-pirang taun.Desain sing prasaja lan praktis cocok kanggo jedhing modern, nyedhiyakake kecanggihan lan keanggunan sing dibutuhake sing dikarepake para pemilik omah modern.
Bahan sing distabilake UV sing digunakake kanggo nggawe bathtub iku kebal marang efek ngrusak saka cahya srengenge sing suwe.Iki sacara signifikan nyuda kuning lan karat ing bathtub, supaya tetep nyenengake kanthi estetis nganti pirang-pirang taun.Lumahing non-keropos saka materi akrilik iku nggilap, kang nggampangake kanggo ngresiki lan njaga.Fitur iki sampurna kanggo sing duwe omah sing sibuk, sing pengin njaga lingkungan jedhing resik.
Rampung putih nggilap saka bathtub nglengkapi desain elegan jedhing modern, menehi sentuhan kelas sing mbedakake saka desain jedhing liyane.Bathtub dilengkapi pigura support stainless steel ing-dibangun kang nyedhiyani stabilitas perlu lan kekiatan kanggo tahan Kerep nggunakake liwat dangu.
Kaki mandhiri sing bisa diatur minangka fitur unik liyane sing nggawe instalasi bathtub dadi gampang.Padha mesthekake yen bathtub tetep tingkat lan stabil, preduli saka sembarang lumahing bisa diselehake ing.Fitur liyane saka JS-715 yaiku sing duwe omah bisa milih duwe utawa tanpa fitur overflow.Sing duwe omah uga bisa milih salah siji saka sangang warna sing kasedhiya kanggo cocog karo dekorasi jedhing.Bathtub nduweni kapasitas banyu 230L, dadi cukup wiyar kanggo menehi rendhem awak lengkap ing banyu anget lan nyaman.
Kesimpulane, bathtub akrilik JS-715 mesthi dadi pilihan sing cocog kanggo sing duwe omah sing pengin produk sing menehi kemewahan, daya tahan, lan gaya.Iki minangka pelengkap sing sampurna kanggo jedhing modern, janji bakal menehi pengalaman siram sing santai lan nyaman saben sampeyan nggunakake.Bathtub dilengkapi jaminan kualitas 5 taun, menehi katentreman nalika nggunakake.Kajaba iku, kita nawakake selendang kothak cetak desain gratis kanggo saben bathtub sing dituku, uga selang saluran banyu sing paling apik.Investasi ing JS-715 minangka keputusan sing paling apik sing bisa ditindakake para pemilik omah nalika nganyarke dekorasi kamar mandi.

Detail Produk

Rampung putih gloss

Gaya bebas

Digawe saka akrilik

Dibangun ing pigura dhukungan baja

Kaki sing bisa diatur dhewe

kanthi utawa tanpa kebanjiran

Kapasitas Isi: 230L

Pilihan liyane

More-pilihan

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita