JS-709 bathtub freestanding soaking kanggo jedhing

Katrangan singkat:

  • Nomer Model: JS-709
  • Acara sing ditrapake: Hotel, Penginapan, Kamar Mandi Keluarga
  • Ukuran: 1500*740*710/1700*740*710
  • Bahan: Akrilik
  • Gaya: Modern, Mewah

 


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

pd-1

Bathtub 709 minangka salah sawijining produk awal sing dirancang kanggo wong-wong sing seneng rendhem lan istirahat.Desain tumpukan sing unik ora mung ngirit papan nanging uga nggawe atmosfer sing apik lan rapi.Desain bathtub iki nggabungake estetika kanthi kepraktisan lan bisa gampang digabung karo dekorasi omah apa wae, lan uga nduweni rasa praktis sing kuat.

Penampilan bathtub iki nggunakake desain streamline, kanthi kurva alus lan garis sing prasaja, kanthi sampurna nampilake kerajinan sing berkualitas tinggi.Beda karo bathtub konvensional liyane, bathtub iki nduweni desain kandel sing diilhami saka sandal.Desain unik iki ndadekake bathtub dadi sorotan ing kabeh jedhing lan nambah sentuhan nyenengake kanggo pengalaman siram pangguna.

Materi sing digunakake kanggo bathtub iki yaiku akrilik berkualitas tinggi, sing ora mung nduweni kekuatan lan kekerasan sing dhuwur, nanging uga nduweni sifat anti-tuwa lan anti-UV sing apik.Iki tegese warna bathtub ora bakal luntur, lan permukaane ora bakal surem utawa kasar sanajan digunakake kanthi suwe.Iki nggawe bathtub luwih awet lan marem kanggo konsumen.

Salajengipun, proses produksi bathtub iki nggunakake cara manufaktur sing ramah lingkungan, ora beracun, lan ora ana ambu, sing ndadekake konsumen luwih gampang nggunakake produk kita.Bathtub iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan gaya, kalebu macem-macem warna, panel, lan pilihan pangaturan dhewe.Iki ngidini konsumen milih cocog karo gaya dekorasi sing unik lan nggawe efek sing sampurna.

Nggunakake bathtub iki trep karo desain sandal dobel sing nyedhiyakake luwih akeh ruang kanggo rendaman sing nyaman.Instalasi uga langsung, lan ora mbutuhake karya instalasi rumit, mung perakitan prasaja.

Sakabèhé, bathtub 709 ora mung produk bathtub sing apik lan tahan lama nanging uga nggambarake kontribusi kita kanggo aspek perlindungan lingkungan lan kesehatan.Pengalaman pangguna sing nyaman lan trep ndadekake konsumen luwih marem.Yen sampeyan nggoleki produk bathtub sing apik, nyaman, lan praktis, bathtub 709 minangka pilihan sing sampurna.

Detail Produk

Gaya bebas
Digawe saka akrilik
Dibangun ing pigura dhukungan baja
Kaki sing bisa diatur dhewe
kanthi utawa tanpa kebanjiran
bak mandi akrilik modern kanggo desain jedhing
Kapasitas Isi: 230L

Pilihan liyane

p1
p2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita