Produk Explosive Utama J-Spato JS-740C Akrilik Berkualitas Tinggi Kanthi Bathtub Kamar Mandi Hotel

Katrangan singkat:

  • Nomer Model: JS-740C
  • Acara sing ditrapake: Hotel, Penginapan, Kamar Mandi Keluarga
  • Ukuran: 1500*750*580/1700*850*580 (stackable)
  • Bahan: Akrilik
  • Gaya: Modern, Mewah

 


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

pd1

Bathtub JS-740 minangka bathtub sing unik lan nyenengake kanthi wujud kaya endhog.Bathtub iki dikembangaké kanggo nanggepi panjalukan customer tartamtu, lan kita makarya rapet karo wong-wong mau kanggo mesthekake yen kita ketemu syarat lan dikirim produk sing kebak kabutuhan.Kita duwe tim profesional sing nggarap desain lan ngecor produk kita, lan sadurunge ngecor, kita nyedhiyani klien kita karo model 3D produk.Sawise kabeh wis siyap, kita menehi klien foto produk sing berkualitas tinggi.Kita dadi manteb ing ati ing produk lan layanan amarga kita supplier siji-mandeg-toko.

Thanks kanggo wangun sing dirancang khusus sing nduweni kontur curvy, alus, lan resik, bathtub 740 mesthi bakal narik kawigaten lan nggawe statement ing jedhing apa wae.Bathtub iki pilihan sampurna kanggo sing looking for a sayah lan rejuvenating pengalaman siram.

Ukuran kompak lan instalasi freestanding bathtub 740 tegese cocog kanggo kabeh jinis jedhing, preduli saka ukurane.Apa jedhing master gedhe utawa jedhing cilik, bak iki nambah sentuhan gaya modern lan kandel ing jedhing apa wae.

Bathtub 740 digawe saka bahan akrilik sing awet lan gampang diresiki, tegese bakal tahan nganti pirang-pirang taun.Estetika modern lan instalasi sing prasaja ndadekake dheweke katon metu saka bathtub liyane ing pasar.Diselehake ing tembok utawa ing tengah jedhing karo kran banyu kran banyu Chrome-dilapisi ayu, iku katon luar biasa dinamis lan mripat-keno.

Kesimpulane, bathtub 740 minangka bathtub sing nggumunake sing dadi pilihan sing cocog kanggo sapa wae sing golek bathtub sing unik lan modern.Wangun sing dirancang khusus, bahan sing awet banget, lan permukaan sing gampang diresiki dadi tambahan sing dikarepake kanggo kamar mandi apa wae.Ukuran kompak lan instalasi freestanding tegese sampurna kanggo jedhing apa wae, gedhe utawa cilik.Apa sampeyan pengin santai lan nyenengake dhewe utawa mung seneng rendhem sing dawa lan mewah, bathtub 740 minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan.

Detail Produk

Gaya bebas
Digawe saka akrilik
Dibangun ing pigura dhukungan baja
Kaki sing bisa diatur dhewe
kanthi utawa tanpa kebanjiran
bathtub acrylic kanggo wong diwasa
Kapasitas Isi: 230L

Pilihan liyane

ppp1
ppp2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita