Produk J-Spato Hot Sale JS-753 Akrilik Gaya Modern Berkualitas Tinggi Dengan Bathtub Berdiri Bebas

Katrangan singkat:

Nomer Model: JS-753
Acara sing ditrapake: Hotel, Penginapan, Kamar Mandi Keluarga
Ukuran: 1500*750*580(Stackable)/1700*800*580(Stackable)

Bahan: Akrilik

Gaya: Modern, Mewah

 


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

PP1
PP2

719B minangka bathtub berkualitas tinggi sing ngemot estetika desain modern, nggabungake gaya, kenyamanan, lan kepraktisan.Iku pilihan favorit akeh pelanggan amarga fitur unik.
Kaping pisanan, desain simetris bathtub nambah sentuhan simetri lan ketertiban ing jedhing apa wae, sing dianggep historis ing estetika Barat.Kanthi sisih lurus lan rapi, bathtub iki katon prasaja nanging elegan.Werna putih sing cerah saka bahan akrilik nglengkapi dekorasi jedhing, dadi potongan serbaguna kanggo kabeh gaya.
Kapindho, bathtub 719B dirancang kanthi ergonomis kanggo menehi kenyamanan maksimal.Backrest saka bathtub wis amba reclining cocok, kang ndhukung kelengkungan alam saka utomo manungsa, saéngga kedhaftar kanggo kebak ngendhokke lan seneng pengalaman siram sing.Spasi sing cukup uga nyedhiyakake cukup ruang kanggo mlaku lan pindhah.
Katelu, bahan berkualitas tinggi sing digunakake kanggo nggawe bathtub 719B njamin daya tahan lan umur dawa.Iki digawe saka akrilik berkualitas tinggi, yaiku bahan sing entheng nanging kuwat sing tahan goresan, nyandhang lan luh, lan sinar UV.Lumahing uga disemprotake karo perawatan cat supaya luwih tahan noda lan gampang diresiki.
Kaping papat, aksesoris berkualitas tinggi sing disedhiyakake karo bathtub, kayata selang got lan kran banyu, dirancang kanggo cocog karo gaya lan fungsi bathtub, njamin pengalaman sing kohesif lan optimal kanggo pangguna.
Pungkasan, 719B gampang dipasang lan dijaga, dadi solusi sing cocog kanggo sing duwe omah lan pengusaha hotel.Bisa ditrapake ing macem-macem setelan, kalebu omah, komersial, lan teknik proyek.
Ringkesan, kanthi desain simetris, fitur ergonomis, bahan berkualitas tinggi, lan instalasi lan perawatan sing gampang, bathtub 719B minangka pilihan sing apik kanggo sapa wae sing golek solusi bathtub berkualitas tinggi sing nggabungake gaya lan kenyamanan.

Detail Produk

*Nomer model: JS-719
Ukuran: 1500*750*580mm/1700*800*580mm
*Bahan: Akrilik
* Kanthi One Overflow
*Packing: Ditumpuk Packing

Foto Ditumpuk

ppp1
ppp2

Pilihan liyane

PPP1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita